I have a dream...


Моля регистрирайте се smiling
I have a dream...


Моля регистрирайте се smiling

Go down
fliper4o
fliper4o
Шеф
Шеф
Bulgaria Male
Възраст : 28
Мнения : 225
https://fliper4o.000webhostapp.com/forum/

star Aion Online

Април 7th 2013, 08:58

Aion Online DownloadИнсталация:
  1. Сваляте торрентта.
  2. Намирате в папката на играта папка наречена NCsoft.
  3. Влизате в нея и инсталирате NCsoftLauncherSetup.exe.
  4. След като го инсталирате,отваряте го от менюто с игрите изберете Aion,с десен бутон на мишката цъкнете Properties.Цъкате на Browse и отидете в Aion->bin32 и изберете aion.bin.
  5. Лънчара ще разпознае играта и като светне зелено пред името Aion, сте готови да играете.
  6. Регистрирайте се тук

Последната версия на Аion 3.5.Играта е напълно безплатна.Няма нужда от пиратски сървъри.Това е версията за Америка.Тъй като сървъра е американски не сме в еднаква часова зона и фортреситеще могат да се играят през нощта .Хората с Win7 могат да си направят 1 часовник с настройките UTC - 06:00 Central Time(US and Canada) за да знаят кога са фортресите .Играта има и европейска версия но там ограниченията са доста големи и заради тази причина няма да е кача.Играта има уникален game engine,който позволява да се избирате между Default Graphic и Advanced Graphic.Те се избират от менюто Options което се отваря при натискане на ESC бутона или буквата "О"

Default Graphic -направен за хората с по слаби компютри , за да могат да се насладят на играта без да им засича,има по малко опции за настройките на детайлите , сенки и т.н но с него играта върви по добре и не засича на слабите машини.

Advance Graphic - тази опция е направена за хората с по добри компютри,да се насладят на пълната красота на играта с всички визуални ефекти,смяната на климата,тук всички настройки са на лице.


Последната промяна е направена от fliper4o на Април 7th 2013, 15:00; мнението е било променяно общо 1 път
fliper4o
fliper4o
Шеф
Шеф
Bulgaria Male
Възраст : 28
Мнения : 225
https://fliper4o.000webhostapp.com/forum/

star Re: Aion Online

Април 7th 2013, 14:55
Тука всички сте големи разбирачи,като давате акъл поне го давайте с уснование.Отностно забиването на играта при логина: отваряте NCSoft Lanuchera->File->Settings->Advance->North America->OK. Задалжително за всички с 64 бита комп(които получават някав си странен еррор) NCSoft Launcher-> Десен бутон с мишката върхъ играта Aion->Properties->Extra Command Line Parameters (Advanced) в това поленце под този надпис се пише просто "-64" без кавичките и цакате ОК. Отностно Direct X ако нямате нужните Direct X то играта просто няма да тръгне и ще ви каже че иска да се упдатне и да истегли подходящите Direct X (тоест всичките налични версии на програмата който някога са правени и съществуват).
Отностно сървари за игра лично за мене най-добрия сървар е официалния на америка лощото е че има много лаг заради голямото растояние за това си теглите WTFast това е порагама която ви хоства ИП-то през американски сървар и много намаля лага уловката е че е безплатна за първите 30 дена после не е (затова преинсталвате си само С-то на компа и пак е фрее за 30 дена) относто дръгия оффициален сервер на аион който е в европа и лага там ни е много малак заради растоянието. НЕ ВИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ освен ако не искате да си плащате като попове за да играете нормално или да плащате по 50 милиона игрални пари на някой донатор да ви донатне "голд пак" и да играете нормално.Малко примери: ако нямате "голд пак" неможете да гледате в брокера (това е нещо като ebay в аиона) много важно нещо е,без тоя голд пак инстанциите ви са например от 10 часа време за ресет стават на 30 часа и всякви ей такива глупости.
fliper4o
fliper4o
Шеф
Шеф
Bulgaria Male
Възраст : 28
Мнения : 225
https://fliper4o.000webhostapp.com/forum/

star Re: Aion Online

Април 12th 2013, 03:32
You need to check if your NCsoft Launcher is set to the appropriate region. Your NCsoft Launcher may be set to the wrong region. Your NCsoft Launcher must be set to "North America" to play Aion Truly Free even if you are living in Europe or another region. Please follow the instructions below to switch the region for your NCsoft Launcher.

1. Open the NCsoft Launcher
2. Click File
3. Click Settings
4. Click on the Advanced tab
5. Choose "North America" in the Region drop-down box.
6. Click OK

Close the launcher, re-open, and launch the game client. You should no longer get that error when logging in.
Sponsored content

star Re: Aion Online

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите